Dešavanja

UGLJEVIK: Puštena u saobraćaj dionica puta u Starom Ugljeviku

Dionica puta Stari Ugljevik-područje Vučijaka danas je osveštana i puštena u saobraćaj nakon što je most koji povezuje ovaj dio stanovništva sa magistralnim putem ponovo izgrađen.

Sveštenik Crkvene opštine Ugljevik-Sjever protojerej Duško Tanacković i protojerej Crkvene opštine Donja Trnova Vedran Bardak izvršili su svečani čin osveštenja.

DSC_0011

Načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić svečano je otvorio ovu dionicu puta i tom prilikom izrazio zadovoljstvo izgradnjom mosta i uspostavljanjem ove putne komunikacije.

Opštinske komisije napravile su Eleborat o procjeni nastale štete od elementarne nepogode-poplave na području Opštine Ugljevik za maj i avgust 2014. godine.

Premet Eleborata je procjena direktne štete na oštećenim i uništenim sredstvima, materijalnim i kulturnim dobrima, troškovi izazvani direktnim štetama i indirektne štete, pa u novčanom iznosu kompletna šteta na području opštine Ugljevik iznosi oko 2.000.000 KM.

(Opština Ugljevik)

Povezani članci

Jedan komentar

  1. Inace,most povezuje samo 1 kucu… a od mosta do kuce ima svega 150m,mogli su i pjeske prelazit. Svaka cast,bolje sanirajte klizista,ljudi su u strahu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button