Vijesti

LOPARE: Potpisani ugovori sa još 5 pripravnika

Indian Motorcycle BiH

Načelnik opštine Lopare dr Rado Savić potpisao je ugovore sa pet pripravnika sa visokom stručnom spremom koji će obaviti pripravnički staž u Opštinskoj upravi Lopare. Ugovori su potpisani sa dva diplomirana ekonomista i tri diplomirana pravnika, a do kraja godine planiran je prijem još 5 pripravnika. Načelnik opštine dr Rado Savić i predsjednik skupštine Milenko Ristić upoznali su buduće pripravnike sa obavezama koje ih čekaju tokom obavljanja pripravničkog staža.

„U budžetu opštine Lopare za 2016.godinu, za ove namjene, planirano je 60.000 KM. Aktivnost angažovanja pripravnika u Opštinskoj upravi Lopare ima kontinuitet,u mlade ljude treba ulagati i dati im šansu“, rekao je načelnik opštine.

„Nadam se da ću ovdje naučiti neke nove stvari koje su mi potrebne za dalje napredovanje i da ću proširiti poznanstva. Zahvalio bih se načelniku na mogućnosti koja mi je pružena, jer nije mala stvar danas odraditi pripravnički staž“, rekao je Jovan Todorović, diplomirani ekonomista iz Lopara.

jebr

Povezani članci

Jedan komentar

  1. Draga djeca ako Vi ne smijete reći ima neko ko smije,o obrazovanju priča milenko aćanovac,TEŠKO VAMA KADA O VAŠOJ SUDBINI ODLUČUJE OVAKAV LIK KOGA SVI ZNAMO.Nigdje nije kao u Loparama da lik ide samo po sahranama sa službenim vozilom da bih ga samo vidjeli kao da je on nešto bitan lik,dvadeset godina posle rata i ovakvi likovi dobiju priliku da odlučuju o našim sudbinama.STRAŠNO I GDJE JE KRAJ TOJ AGONIJI.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button