Kultura

Andrea Jović i Anđela Maksimović na Prvom kampu najvećeg dječijeg muzičkog takmičenja

Indian Motorcycle BiH

Najveće dječije muzičko takmičenje “Ritam Evrope”, i ove godine tradicionalno nastavlja saradnju sa Opštinom Lopare, pružajući priliku djeci ove lokalne zajednice da budu dio ove prestižne evropske manifestacije.

Tim povodom predstavnice ovogodišnjeg takmičenja “Ritam Evrope” imaju priliku da, zajedno sa ostalom djecom Srpske, učestvuju na ovom takmičenju, koje će se ove godine održati u gradu Gradišci.


“Prvi kamp je održan u prethodna dva dana, te su djeca iz cijelog regiona vježbala sa profesionalnim timom “Ritma Evrope”, koji je, osim profesionalizma u svom poslu, talentovanoj djeci pružuo i veliku podršku. Ovo je prvi u nizu kamp održan u gradu Gradišci, domaćinu ovogodišnjeg takmičenja, a u narednom periodu očekuje nas još nekoliko kampova na kojima će takmičari dodatno naučiti i savladati neophodno”, izjavila je koordinatorka ispred Opštine Lopare Željka Savić.

Ove godine predstavnice Opštine Lopare biće Andrea Jović i Anđela Maksimović, a predstavljaće državu Sjevernu Makedoniju sa pjesmom “Ninanajna” Elene Risteske.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button